Snabbkopplingar - vår specialitet !

TEMA - Skövde ingår i Quick Coupling Division Europe som är ett av Parker koncernens produktcentra för utveckling och tillverkning av snabbkopplingar.

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför snabbkopplingar och tillbehör för i stort sett alla behov för såväl lågtrycks- som högtrycksapplikationer och erbjuder med våra varumärken TEMA, RECTUS och Nycoil ett av marknadens bredaste sortiment.

Hos oss finner Du som användare snabbkopplingar och tillbehör för såväl hydraulik som andra vätskor samt även kopplingar och tillbehör för tryckluft och andra gasformiga medier. Ett brett produktprogram täcker in arbetstryck upp till mer än 1.500 bar och anslutningsstorlekar upp till två tum.

Utöver ett omfattande standardprogram med kopplingar i de mest skiftande materialval erbjuder vi även på begäran skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Alltsedan starten 1949 har vi på Tema haft som målsättning att erbjuda våra kunder pålitliga och användarvänliga produktlösningar, något som vi också säkerställer genom ett omfattande kvalitetsarbete i alla led av företaget.

Våra olika kvalitets- och miljöledningssystem har vi som ledande tillverkare i branschen fått certifierade både enligt ISO 9001samt ISO 14001.

Vår enhet i Skövde sysselsätter f.n. ett 80-tal medarbetare och har omfattande resurser och stor lagerkapacitet för att serva våra kunder i såväl Sverige som på övriga marknader. Våra produkter återfinns bland annat hos ledande industriåterförsäljare och specialistföretag inom hydraulik och slangbranschen.

   

TEMA Ingenjörsfirman AB ingår sedan 2007 i Parker Hannifin Corporation. Parker Hannifin är världens ledande tillverkare av komponenter och system för "Rörelse & Kontroll ", vilket bland annat omfattar produkter för såväl hydraulik som pneumatik. Tillsammans med Rectus AG ingår TEMA i Parker Fluid Connectors Group Europe och bildar samtidigt en egen division, Quick Coupling Division Europe med huvudkontor i Nussdorf, Tyskland.

TEMA Ingenjörsfirman AB
FLUID CONNECTORS GROUP EUROPE
QUICK COUPLING DIVISION EUROPE
Box 96023
541 06 SKÖVDE SWEDEN

Leveransadress:
Västra Skogsrovägen 1
541 63 SKÖVDE
SWEDEN

Telefon:+46 (0)500-44 36 00
Telefax:+46 (0)500-44 36 20
E-mail tema@parker.com

Tillbaka

Till startsidan