Nyheter
   

Nya Multi-line modeller från TEMA
TEMA utvidgar sitt Multi-Line sortiment med tre nya modeller; 4 x 3/8", 2 x 1/2", samt 2 x 3/4" hydraulanslutningar / kopplingsplatta.
Samtliga modeller erbjuds nu med en ny kapslad 14-polig elkontakt som tillval, med ny unik egenutvecklad konstruktion för att klara fuktkänsliga miljöer.
Elkontakten erbjuds även för eftermontering och är klassad enligt IP-67 i kopplat läge, med en enkel skruvbar kabelanslutning.
Separat elkablage erbjuds som tillbehör i metervara.

Kontakta TEMA för ditt eget exemplar av katalogen eller ladda ner den här. >>>>

Ny TEMA Hydraulikkatalog
I denna katalog har vi samlat vårt standardsortiment av snabbkopplingar och tillbehör för hydraulik.
Beställ ditt exemplar från TEMA eller ladda ner den här.

>>>>

 

Ny TEMA Lågtryckskatalog
I denna katalog har vi samlat vårt standardsortiment av snabbkopplingar för tryckluft och vätskor. Härutöver finner ni också lågtrycksslang, blåspistoler tillsammans med övriga tillbehör.
Kontakta TEMA för ditt eget exemplar av broschyren eller ladda ner den här. >>>>

 

 

TEMA och RECTUS - Gruppen får nya ägare
Från och med 1 april 2007 har RECTUS AG med samtliga dotterbolag, däribland TEMA Ingenjörsfirman AB förvärvats av Parker Hannifin Corporation.
Parker Hannifin är världens ledande tillverkare av komponenter och system för "Rörelse & Kontroll ", vilket bland annat omfattar produkter för såväl hydraulik som pneumatik. Rectus AG kommer att ingå i Parker Fluid Connectors Group Europe och bildar samtidigt en egen division, Rectus-Tema Division Europe med huvudkontor som tidigare i Nussdorf, Tyskland. För TEMA´s del innebär detta utöver den organisation vi redan har idag även full tillgång till de kraftfulla resurser som erbjuds inom Parker Hannifin.

Snabbkopplingar för hydraulik nu som 3D-modeller
TEMA är en av marknadens första producenter att erbjuda ett efterlängtat CAD-stöd för snabbkopplingar och tillbehör för hydraulik. Detta kraftfulla instrument ger användaren direkt tillgång till ett av marknadens bredaste hydraulprogram.
>>>>

TEMA Multi-Line
Multi-Line är ett helt nytt multikopplingkoncept för hydraulik som utvecklats och tillverkas av TEMA i Skövde. Multi-Line är ett handkopplat multikopplingsprogram med spillfria flat-face kopplingar för arbetstryck upp till 350 bar och hydraulflöden upp till 240 liter per minut. Ett omfattande sortiment med ett flertal alternativa kopplingskombinationer från 3/8", till 1/2"och 3/4 " storlek liksom elanslutningar ingår i standardutförandet. Samtliga nippelplattor levereras som standard med TEMA´s välkända tryckeliminator. >>>>

 

 

Slangupprullare i rostfritt
Vi kan nu erbjuda ett sortiment slangupprullare i AISI 304 avsedda för högtrycksvatten 150 grader C för användning upp till 400 bars arbetstryck. Slanglänger : 15 resp. 20 m.
Kontakta TEMA för mer information.

 

 

 
 


Till sidans topp